Sprekk på alkohol?

Hei, sitter og griner nå.. Er så skuffet over neg selv😠😩 For ca 4 år siden va æ på Finnmarksklinikken pga at æ følte æ va litt «ute på kjøret» når d gjalt alkohol.

kvinne/jente |
50 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Du skriver ikke hva som er grunnen til at du er lei deg nå. Men om det er fordi du har hatt en «sprekk» så forstår vi godt at det kan føles som at du har sviktet deg selv. Vi vil likevel påpeke at det er veldig få, om noen i det hele tatt, som klarer å gå gjennom livet uten å skuffe seg selv på en eller annen måte. Og det er like få som klarer å slutte med et rusmiddel uten å ha den minste sprekk. Det som kanskje blir viktig i en slik situasjon er å ta seg tid til å reflektere over hva det var som gjorde at du sprakk, hvordan det kjennes ut og hva du kan gjøre annerledes neste gang. For hver sprekk vil du kunne lære mer om deg selv og i hvilke situasjoner du er sårbar. Det gir deg en fin mulighet til å planlegge og tilpasse dine aktiviteter i henhold til ditt ønske om å ikke drikke.

Håper du får det bedre snart og at du klarer å bruke erfaringene dine (både positive og negative) til egenutvikling. Du har kanskje tapt et slag, men du kan lære av det og bruke den lærdommen til å vinne krigen.

Om det egentlig var noe helt annet du ville spørre om er du velkommen til å sende inn et nytt spørsmål eller kontakte oss på telefon eller chat.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen