Kan vi ha blitt dopet?

Hei!
Jeg og min søster var på byen for litt over en uke siden. Vi møtte en fyr som hang på oss en del. Når vi skulle gå insisterte han på å kjøre oss hjem, noe vi takket nei til flere ganger. Vi tenkte ikke så mye over dette før vi noen dager senere begge så at vi hadde et stikklignendes merke på kroppen. Hun hadde et på legget, og jeg på låret. Det var et tydelig hull i huden med blåmerke rundt.

Vi drakk litt før byen og tre øl på byen. Vi følte oss veldig klare i hodet. Etterhvert når vi hadde vært på byen en stund og skulle gå hjem begynner vi å huske mindre begge to. Vi begge husker lite av når vi tok taxi hjem og at vi la oss. Søsteren min gikk også i søvne denne natten, noe hun aldri gjør.

Jeg vet lite om de ulike «voldteksstoffene», så jeg vet ikke hva som er vanlige symptomer. Jeg har hørt at man blir helt bevisstløs, noe vi ikke var. Vi kom oss jo hjem fint.

Hva vil dere anbefale oss å gjøre videre? Burde vi gå til legen for å sjekke at vi ikke har fått i oss noe annet?

kvinne/jente |
24 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Først og fremst kan vi ai at de «vanlige voldtektsstoffene» ikke injiseres, de pleier eventuelt å bli tatt i drikken til de som dopes ned. Vi kjenner til at for eksempel benzodiazepiner og ghb kan brukes til dette.

Hvis dere føler dere helt ok nå er det ikke sannsynlig at dere har fått i dere noe skadelig, de fleste rusmidler sitter ikke lenge i kroppen og skader ikke etter at virkningen har gått ut.

Fordi det er såpass mange dager siden er det heller ikke sannsynlig at det går an å spore i blod eller urin om dere fikk i dere noe annet enn alkohol.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller chat om dere har behov for mer info om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.