Kan dere legge ut bilde og innhold av forskjellige ecstasy?

Kan dere legge ut bilde og innhold av forskjellige ecstasy?

kvinne/jente |
39 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Du finner bilder av ulike varianter av ecstasy (MDMA) på Drugs Data. Du kan også gjøre et bildesøk på MDMA på din nettleser. Hvis du vil se bilder av MDMA-tabletter spesifikt, kan du søke på ecstasy/MDMA tablets.

Drugs Data beskriver også innhold av de analyserte tablettene og substansene.

For øvrig er MDMA/ecstasy dets innholdsstoffer, utseende, virkninger osv kort og godt beskrevet i vår brosjyre om MDMA.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen