Hva skal jeg ikke spise/drikke/ta inni kroppen min når jeg tar 27mg Concerta?

Hva skal jeg ikke spis/drikke/ta inni kroppen min når jeg tar 27mg Concerta? Jeg tar concerta ca.hver dag/skoledag for å hjelpe meg på skolen pga ADHD og jeg vil vite hva jeg ikke burte få i kroppen mens jeg er på medesinen

kvinne/jente |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell, og gir dessverre ikke veiledning knyttet til ordinær bruk av legemidler. Ta kontakt med legen som han ansvaret for behandlingen din for mer informasjon om dette. Alternativt kan ta kontakt med en farmasøyt/apotek.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.