Går hasj fort ut når det er varmt?

Hei, jeg har røyker nesten daglig cannabis og hasj og nå er jeg i Pakistan tror du den går ut fort . Altså svetter ut er mye i aktivitet

36 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Du spør om cannabis går fort ut, og vi er litt usikre på om du mener fort ut fra blodet ditt (slik at du ikke lenger er påvirket) eller fort ut fra urinen din (slik at du ikke avlegger positivt svar på urinprøve)?

I begge overnevnte tilfeller er  svaret at det kommer an på flere ting blant annet hvor mye og ofte du har brukt cannabis. I tillegg vil det være individuelle variasjoner. Generelt kan vi si at cannabis kan spores opp mot et døgn i blod og 2-6 dager i urin ved enkelt inntak. Dersom du har brukt cannabis jevnlig over mange dager kan det ta uker før du kan være helt sikker på å teste negativt.

Her kan du lese mer om cannabis og urinprøver.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.