Hva skjer om man tar 7 paracet 500mg?

Hva kjer om man tar 7 paracet 500mg?

annet |
13 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Det blir dessverre en type veiledning vi ikke kan gi. Hva vi kan si er at legemidler kun bør brukes i de dosene som er anbefalt – sjekk f.eks. pakningsvedlegget, eller spør lege/helsepersonell om du er usikker.

Nå vet ikke vi hvorfor du spør om dette, men hvis det er sånn at du har det vanskelig og har tanker om å skade deg selv, vil vi helt klart oppfordre deg til å snakke med noen. Det finnes god hjelp å få, men da er det også viktig at du ber om den hjelpen. For eksempel kan du snakke med helsesykepleier på skolen, en helsestasjon for ungdom, eller se Ung.no sin oversikt over hjelpetjenester.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.