Vurderer å ta ketamin snart og lurer på om det dukker opp på prøven?

Vurderer å ta ketamin snart og lurer på om det dukker opp på prøven, når det på min gamle prøve består av:
U-Kokain
U-Kannabinoider
U-Amfetaminer
U-Opiater
U-Etanol
U-Kreatinin
U-ph

Betyr dette at de kun finner det hvis det hadde stått på denne listen?

mann/gutt |
30 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Ut i fra den listen du viser til, er det ikke testet for ketamin. Det vil likevel være mulig å teste positivt på ketamin i urin ved en senere anledning HVIS de som ønsker at du gjennomfører disse testene ber om påvisning av ketamin spesifikt. Det vil ikke dukke opp på en generell liste som den du viser til, men det er altså ikke en garanti for at de ikke vil be om en spesifikk urinprøve neste gang.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen