I dag har jeg tatt 5 paracet

Hei, jeg har tatt en migrene tabbelett i går fordi jeg hadde migrene og idag har jeg tatt 5 parasetter på en gang kan dette vær dødelig for jeg angrer veldig mye. Jeg har litt vondt i hodet men ikke noe mer.

kvinne/jente |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Dette er ikke dødelig, men det er en høyere dose enn det som er anbefalt. Paracet kan gi alvorlig helseskade om man bruker det over tid og ved høy dose.

Vi vil derfor råde deg til å følge pakningsvedlegget og ta Paracet som anbefalt. Ved spørsmål om forgiftninger eller om du kan ha tatt en overdose kan du ringe Giftinformasjonen 22 59 13 00 for råd og hjelp.

Håper du føler deg bedre nå!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.