Finnes det steder i Bergen hvor man kan snakke om sine rusproblemer, anonymt?

Hei! Jeg lurer på om det finnes steder i bergen hvor man kan snakke om sine rusproblemer/ få litt veiledning råd om hvordan trappen ned. Jeg vil ikke kontakte fastlege eller annen helsetjeneste fordi jeg ønsker å være anonym

kvinne/jente |
25 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke kjent med at det finnes et helt anonymt tilbud i Bergen hvor man kan få råd/veiledning knyttet til nedtrapping. Men vi vet at det finnes en rekke tilbud som allikevel kanskje kan være til hjelp. Under følger en liste med ulike forslag:

 

Dersom du har flere spørsmål, og/eller ønsker å drøfte dette nærmere, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i RUSinfo – på chat eller telefon.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.