Dør man av 30 Imovane?

Om du tar 30 Imovane, dør du da?

mann/gutt |
51 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi gir ikke brukerveiledning om hvordan du kan forsøke å begå en (dødelig) overdose, eller hvilke legemidler/mengder som evt. muliggjør dette.

Hvis du har selvmordstanker vil vi oppfordre deg til å oppsøke psykisk helsehjelp, slik at du kan få støtte til å jobbe deg gjennom dette. Eller om du allerede mottar noen form for psykisk helsehjelp vil vi oppfordre deg til å være åpen med din behandler om tankene du opplever nå, eller evt. be om å trappe opp behandlingen din om du ikke opplever nåværende tilbud som tilstrekkelig for deg. Det finnes med andre ord god hjelp å få når du har det vanskelig, men da er det også viktig at du er tydelig på at du trenger denne hjelpen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.