Bra å kombinere MDMA og alkohol?

Mdma og alkohol..er det bra å kombinere det ?

mann/gutt |
55 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Samtidig bruk av MDMA og alkohol frarådes. Denne kombinasjonen kan føre til en større belastning på hjerte og kar-systemet, enn om man tar  stoffene hver for seg. I tillegg vil denne kombinasjonen øke risikoen for eventuell leverskade.

Det er samtidig en rekke individuelle forhold som påvirker hvordan kroppen reagerer ved å kombinere MDMA og alkohol, som blant annet toleranse og aktuell dosering. Enkelte individer er også mer sårbare for å utvikle psykiske problemer som følge av slikt bruk.

Dersom man allikevel bestemmer seg for å kombinere disse stoffene, kan det være lurt å redusere de aktuelle doseringene. Videre vil det være viktig å sørge for å få i seg vann og/eller andre alkoholfrie drikker – for å unngå dehydrering.

På våre hjemmesider kan du lese mer om MDMA / Ecstasy i kombinasjon andre rusmidler eller legemidler.

Du kan også ta en titt på våre brosyrer om alkohol og MDMA/Ecstasy.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen