Farlig å kombinere alkohol og Lyrica?

Tatt 2stk lyrica på300mg og har nu tatt 2 halv litere,hvor mange er faren?

kvinne/jente |
53 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke en akuttjeneste, det kan ta opptil en uke å få svar her. Ved behov for øyeblikkelig hjelp anbefales legevakt tlf 116 117 eller 113 når det er akutt og står om liv. Giftinformasjonen tlf 22 59 13 00 er også tilgjengelig hele døgnet.

I utgangspunktet anbefales ikke kombinasjonen pregabalin og alkohol. Dersom du har brukt pregabalin over tid, og er kjent med de sederende/dempende egenskapene, er imidlertid inntak av en begrenset mengde alkohol sannsynligvis uproblematisk når du er klar over forventede effekter.

Akkurat hvor store mengder alkohol og pregabalin som er «trygt» å ta samtidig kjenner vi ikke til, trolig er det store individelle forskjeller.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.