Lurte på hvor en kan henvende seg til hjelp med alkohol

Lurte på hvor en kan henvende seg til hjelp med alkohol som går ut over jobben familien og seg selv som person

mann/gutt |
40 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det finnes flere veier inn i hjelpeapparatet.

De aller fleste velger å gå gjennom fastlegen. Derfra kan fastlegen henvise deg til videre hjelp i offentlig helsetjeneste. Du kan også høre om dette med en konsulent i NAV.

Alternativet er privat behandling; der trenger du ingen henvisning, du tar selv kontakt med en klinikk direkte – i så fall må du riktignok betale for behandlingen selv. Om du søker på nett, finner du en del slike klinikker.

For øvrig kan du også vurdere selvhjelpsgrupper, som f.eks. Anonyme Alkoholikere eller De Norske Lenker.

Se gjerne våre artikler Hjelp til å slutte med alkohol og Hvordan komme i kontakt med hjelpeapparatet? for videre lesning.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen