Kan jeg ha gjort noen stor skade på kroppen?

For ca 2 og et halvt år siden tok jeg amfetamin og lag i sengen husker var varm men så tror jeg jeg sovna eller besvimte vet egt helt men våknet etter en stund å då så jeg små hallusinasjoner når jeg var edru og sånt la jeg meg å sov når jeg våknet dagen etterpå va jeg helt fin ingen side effecter. Kan jeg har gjort noe stor skade på kroppen kan dette ha vært en od men ville vel vært død då?. Sluttet med anf for 2 og et halvt år siden trenger jeg å bekymre meg siden er er fin i dag

mann/gutt |
21 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det høres ut som en ubehagelig hendelse, men vi tror ikke du trenger å bekymre deg. De aller fleste får ikke permanente skader av en slik hendelse, og skulle det skjedd noe alvorlig hadde det gjort det der og da. Slik vi forstår deg er det ikke noen fysiske ting som plager deg i dag, så med all sannsynlighet har du ikke fått noen skade på kroppen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.