Hovne føtter ved bruk av OxyContin og Apodorm

Jeg står fast på 45 mg. Oxycontin (Reltebon) og 5 mg. Apodorm pr. døgn. Tidvis overjusterer jeg disse dosene for å få en rusfølelse som jeg ikke får ved vanlig bruk grunnet toleranseutvikling. Jeg kan da ta 60-120 mg. Oxycontin og 20-40 mg. Apodorm på en gang. Dette fortsetter jeg med typisk i 2-3 dager før jeg går tilbake til normaldosering. Opplever ofte at jeg får hovne føtter etter en sånn runde og lurer på om det kan ha noen sammenheng. De er ofte så hovne at det er relativt smertefullt, og det kjennes ut som huden sprekker.

mann/gutt |
47 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

I pakningsvedlegget til OxyContin står det at ødemer kan være en bivirkning, og vi vet at risiko for bivirkninger generelt kan øke ved store doser. Det er mulig at dette er årsaken til hevelsene i bena dine. Anbefaler deg å snakke med legen om det dersom det blir for plagsomt og ikke går over.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.