Jeg opplever enormt trykk i hodet, en vanvittig uvirkelighetsfølelse og synforstyrelser. Har dere noe forslag på hva det kan være?

Hei😀jeg har gått på cipralex antidepressiva 20 mg i cirka 2 år, gjorde en tabbe med og bråsluttet i fjor. Gikk bra dem 2 første ukene men så smalt det fikk ett enormt trykk I hodet og en vanvittig uvirklighetfølelse og synforstyrelser. Jeg tok kontakt med fastlegen og vi ble enige om å starte opp igjen, begynte på 5 mg og trappet opp til 20. Igjennom vinter så har e stått på 20 mg, med samråd ifra phyriater så har jeg trappet ned til 10 mg. Det trykke I hodet har ikke forsvunnet, snakket med phyriateren og han sa viss det var bivirkning så skulj jo det gi seg når e va opp på 20 mg igjen, men det gjor det alså ikke. Sliter vanvittig ned hjernetåke og er veldig nummen og hoven I pannen, også har jeg feber som kommer og går hele tiden veldig rart. Har vært i kontakt med nevrolog og ho mente e hadde alvorlig migrene, har prøvd medsin men ikke fungert som ønsket, no er jeg henvist til spinalpunkjsjon

Har dere noe forslag på hva det kan være?

mann/gutt |
24 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Så kjedelig å høre at du opplever disse plagene.

Dette er dessverre utenfor vårt kompetanseområde, da vi ikke er helsepersonell og ikke kan gi veiledning rundt vanlig medisinbruk. Vi vil anbefale deg å fortsette oppfølgingen med din fastlege eller nevrolog.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.