HAP-appen fungerer fortsatt ikke

Det er helt utrolig at det går an, den HAP.appen er forbanna drit. Hadde vært bedre om de lot være å lage en app når den bare kødder til. Det finnes ingen alternativer, jeg vet at mange har klart å slutte fordi den er sånn hver dag – informasjon, og det er det jeg trenger, noe som hjelper meg gjennom den tiden når det virkelig stormer. Jeg klarer ikke forstå at det skal ta så j—– lang tid å få den opp å gå??

mann/gutt |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi må fortsatt bare beklage at HAP-appen ikke er oppe og går, dessverre. Det har vist seg at den trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid. Vi vet dessverre heller ikke hvor lang tid det tar, men det jobbes med saken. Om du ønsker kan du se om du finner noe alternativ hjelp for deg på hasjavvenning.no.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen