Full eller tom mage hvis jeg skal bruke sopp

Burde jeg ha en full eller tom mage hvis jeg skal bruke sopp.

mann/gutt |
16 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er nok lurt å ha et helt normalt kosthold hvis du skal spise rusgivende sopp. Altså, at du spiser normalt, slik du ellers ville gjort, før inntak av slik sopp.

For mer veiledning og informasjon, les på våre sider om hallusinogener.
Se også vår artikkel Forholdsregler for deg som skal bruke hallusinogener.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen