Blir dårlig dagen derpå uansett hvor mye jeg drikker

Hei,
Jeg opplever at uansett hvor mye jeg drikker blir jeg utrolig dårlig dagen etterpå. Dette gjelder egentlig all type alkohol. Har aldri hatt det slik tidligere. Jeg kan drikke to enheter forså å kaste opp hele neste dag, selv om jeg har spist, lagt meg tidlig og sovet lenge. Jeg trenger heller ikke å ha drukket til jeg føler meg påvirket før jeg blir dårlig. Har heller ingen andre allergier, og dette har ikke vært et problem før nå nylig. Har lest meg opp til at det ikke er noe som heter alkoholallergi, og skjønner derfor virkelig ikke hva som er gale. Kan dere ha noen idéer?

kvinne/jente |
21 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi kan dessverre ikke gi deg noen god forklaring på hvorfor dette plutselig har endret seg. Det er riktig som du sier at reaksjonen din påvirkes av dagsform, søvn, matinntak osv., men det høres ut som at du blir dårlig dagen derpå uansett. Er helsen din ellers annerledes nå enn før? Noen plager, sykdommer eller har du kanskje begynt på noen medisiner?

Dersom situasjonen er veldig plagsom for deg er egentlig vårt beste tips å ta det opp med legen din. Håper du finner ut av det!

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.