Ang sporing av Xanor. hydroksyalprazolam kan påvises 1-2 uker, er det normalt at de leter etter dette?

Ang sporing av Xanor. hydroksyalprazolam kan påvises 1-2 uker, er det normalt at de leter etter dette?

annet |
45 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Dette vil være avhengig av hvilke analysemetoder som benyttes på det aktuelle laboratoriet. Ved å følge lenken til Fûrst (Medisinsk Laboratorium) sin hjemmeside, ser man et eksempel på hvilke stoffer som påvises ved en spesifikk analyse av benzodiazepiner.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen