hvordan påvirker rusmidler kroppen vår på molekylnivå?

hvordan påvirker rusmidler kroppen vår på molekylnivå

15 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det er jo egentlig et enormt stort og komplekst spørsmål når du tenker over det. Hvis dette er en skoleoppgave, kan det være greit å prøve å avgrense problemstillingen litt mer.

Det finnes tross alt veldig mange veldig ulike rusmidler, som da altså virker på veldig ulike måter. Og når det i tillegg er snakk om ting som skjer på molekylnivå, blir det hele såpass komplekst at vi ærlig talt ikke vet hvor vi skal begynne.

Derfor anbefaler vi at du sjekker våre faktasider om rusmidler, hvor du finner mye info om hvordan de enkelte stoffene funker. Se gjerne også vår veiledning til skoleoppgaver, som bl.a. har flere artikler om hvordan rusmidler virker på kroppen, samt tips til oppgaveskriving generelt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.