Blir eg full av å drikke 4 cider og 4 rusbrus? Hva vil promillen bli?

Hei
Blir eg full av å drikke 4 cider og 4 rusbrus? Hva vil promillen bli?

kvinne/jente |
15 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Hvor høy promille du får av å drikke nevnte mengde, vil blant annet være avhengig av om du er mann eller kvinne, hvor mye du veier, og over hvor lang tid alkoholen blir konsumert.

Hvorvidt du blir full av nevnte mengde, vil også være avhengig av din alkoholtoleranse. En person som har drukket mye over lengre tid, vil også måtte innta større mengder for å oppnå samme ruseffekt som tidligere.

På «Av og Til» sine hjemmesider kan du fylle inn aktuell informasjon på deres Promillekalkulator.

 

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen