Nå som Tyskland har tenkt å legalisere cannabis, vil Norge følge etter?

Nå som Tyskland har tenkt å legalisere cannabis, vil Norge følge etter?

mann/gutt |
18 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Om Norge kommer til å følge i Tysklands fotspor eller ikke, og når det i så fall vil skje, er umulig å forutsi. Det kan vi egentlig bare gjette på. Per dags dato er det ingenting konkret som tilsier at det kommer til å skje med det første.

Hva vi kan si mer sikkert, er at stortinget nylig nedstemte (den daværende) regjeringens forslag til rusreform, som bl.a. skulle innebære avkriminalisering av bruk og besittelse av mindre mengder narkotika. Dette tyder på at det kanskje ikke er politisk klima for noen betydelige lovendringer med det første. Men om dette vil endre seg i fremtiden, kan vi selvsagt ikke utelukke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen