Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Får tilbakeslag kver gong jeg drikke alkohol

Hei. Fikk i meg en sånn LSD lapp og fikk en grusom opplevelse for 6 år siden. Har bearbeidet det og komt meg igjennom det , men får tilbakeslag kver gong jeg drikke alkohol og dagen etterpå er jeg helt nervevrak. Total angst, redsel, høyrer gjenklang fra stemmene som snakte kvelden før, skjelving og følelsen av å starte på ny og få orden på livet mitt. Dette har ført til at jeg ikkje drikker så mye alkohol lenger. Hvordan løser eg dette? Er rett og slett løysningen å bli avholds og droppe alkoholen for å ikkje få den tilbakeslage neste dag( hangover dagen) eller er det noen øvelser eller noge eg kan gjer ? Er vell en forsvarsmekanism i kroppen min kanskje. Tips og råd mottas gjerne takk

kvinne/jente |
27 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Dette høres ut som en kompleks situasjon. Det er tydelig at det å drikke alkohol trigger deg, og at totalopplevelsen når du drikker rett og slett ikke blir noe god. Sånn sett er jo en enkel løsning å la være å drikke alkohol. Ønsker du likevel å drikke alkohol, er antagelig dette noe du må jobbe med over tid for å få til. Hva som kan fungere for akkurat deg er vanskelig for oss å vite, men vi vil anbefale deg å ta det opp med fastlegen din. Fastlegen kan henvise deg til en psykolog (gjerne en som har peiling på rus også). Der kan du få hjelp til hvordan du kan gå frem.

Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.