Jeg har en mann som er alkohol avhengig – hvordan kan han få hjelp?

Jeg har en man som er alkohol avhengig hvordan han kan få hjelp

kvinne/jente |
41 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Du kan lese om mulige hjelpetjenester på Helse Norge sin nettside. Der kan du få omfattende veiledning om hjelp ved rusproblemer, fra moderate til alvorlige tilfeller.

I tillegg må du gjerne se på artiklene våre om hvordan å slutte med alkohol og hvordan å kontakte hjelpeapparatet.

Dersom du selv trenger hjelp i denne situasjonen og trenger støtte, anbefaler vi at du ser på dette tilbudet for pårørende fra Helse Norge.

Du er også velkommen til å kontakte oss på chat eller  telefon for en nærmere samtale om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen