Hvor mye LSD finnes på gatene? Og hvor utbredt er 2C-B i Norge?

Hei. Håper dere kan ta opp psykedeliske stoffer i podcasten.
Hvor mye LSD går rundt på gatene?
Og hvor utbredt er 2CB i Norge?

mann/gutt |
17 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Takk for et godt tips til podkast-materiale! Vi er temmelig sikker på at RUSpanelet er interessert i å snakke om hallusinogener.

Vi vet ikke nøyaktig hvor mye LSD som finnes på gatene i Norge, men våre egne årsrapporter kan gi en viss pekepinn på det. I de samme rapportene kan du også se at 2C-B utgjør en betydelig mindre mengde henvendelser.

I følge vår statistikk, utgjorde LSD 1,50% av alle rusmidler RUSinfo fikk henvendelser om i 2020. Totalt fikk vi over ti tusen henvendelser (10 407). I samme statistikk kan du også lese at vi kun fikk 7 spørsmål om 2C-B – altså veldig mange færre henvendelser.

Hvis du er interessert, kan du lese tilsvarende statistikk tilbake til 2015 her.

 

 

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen