Hvor mye LSD finnes på gatene? Og hvor utbredt er 2C-B i Norge?

Hei. Håper dere kan ta opp psykedeliske stoffer i podcasten.
Hvor mye LSD går rundt på gatene?
Og hvor utbredt er 2CB i Norge?

mann/gutt |
17 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Takk for et godt tips til podkast-materiale! Vi er temmelig sikker på at RUSpanelet er interessert i å snakke om hallusinogener.

Vi vet ikke nøyaktig hvor mye LSD som finnes på gatene i Norge, men våre egne årsrapporter kan gi en viss pekepinn på det. I de samme rapportene kan du også se at 2C-B utgjør en betydelig mindre mengde henvendelser.

I følge vår statistikk, utgjorde LSD 1,50% av alle rusmidler RUSinfo fikk henvendelser om i 2020. Totalt fikk vi over ti tusen henvendelser (10 407). I samme statistikk kan du også lese at vi kun fikk 7 spørsmål om 2C-B – altså veldig mange færre henvendelser.

Hvis du er interessert, kan du lese tilsvarende statistikk tilbake til 2015 her.

 

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.