Hvor lenge vil den berolige virkningen av Stesolid vare?

Hvor lenge vil den berolige virkningen av stesolid 10mg/2.5ml rektalvæske vare sånn ca?

mann/gutt |
38 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Virkningstid av Stesolid er avhengig av forskjellige faktorer som for eksempel alder, kroppsvekt, inntak av andre stoffer samtidig, kosthold og din allmenntilstand. Derfor er det vanskelig å beregne eksakt hvor lenge den beroligende effekten vil vare.

Det er et skille mellom hvor lenge du føler at medikamentet virker, og hvor lenge virkestoffet er i blodet. Stesolid rektalt har en raskt innsettende effekt. Maks effekt er etter 10 minutter, og en dose kan ha merkbar effekt i ca. et døgn. Ved hyppigere bruk og større doser, kan effekten vare opp til to døgn. Påvisningstiden i blod er på flere døgn (fra et par døgn og oppover).

felleskatalogen nettside kan du også lese om halveringstid, bivirkninger osv. av Stesolid. Hvis du trenger mer detaljert informasjon om virkningen av dette stoffet, anbefaler vi deg å kontakt legen din.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.