Det er en feil at smertepasienter skal få svi.

Jeg mener det er en stor feil at smertepasienter skal svi pga at noen bruer effektive sertestillende som rusmidler. Dette forringer livskvaliteten, og gode alternativer finnes ikke. Terapaeuter ja, men de fleste har ikke avtale med det offentlige, så det blir dyrt å leve emd smerter.Norge er vel svært konservativt, mistenker alle for å ruse seg.

kvinne/jente |
63 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Hvis det er slik at du ikke er fornøyd med oppfølgingen du får i fra hjelpeapparatet, anbefaler vi at du snakker med legen din om det. Du har også mulighet og rett til å bytte fastlege om du ønsker det. Du kan også kontakte pasient- og brukerombudet for veiledning og hjelp hvis det er noe du ønsker å klage på.

Du er også velkommen til å kontakte oss for en utdypende og anonym samtale i vår åpningstid, som er 11-18 på hverdager.

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.