Vil THC vises på blodprøven?

Hei, har en venninne som har hatt opphold med å røyke hasj i 15 dager, men røyka for 14 dager siden og hun ble tatt av politiet og de tok blodprøve. Tror du at THC vises på blodprøven hun har tatt?

annet |
25 år |
agder

  Rusinfo svarer:

THC kan påvises i blodet i opptil et døgn etter et enkeltinntak, men opptil flere dager etter lengre tids jevnlig bruk. Dersom venninnen din røyket sist gang for 14 dager siden, så vil dette mest sannsynlig ikke vises ved en blodprøve. Blodprøver benyttes normalt for å undersøke hvorvidt en person er påvirket. 

Du kan lese mer om Cannabis i urinprøver og blodprøver under ved å følge lenken under.

Cannabis i urinprøver og blodprøver

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen