Hvordan få hjelp til å kutte rus uten at det står i journalen min?

Hei, jeg kunne tenkt meg å finne andre metoder enn å ruse meg og motta hjelp for dette. Men jeg ønsker ikke at det skal journalføres i journalen min. Er det noen muligheter for å motta hjelp uten at det må dokumenters?

kvinne/jente |
23 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er dessverre ikke så mange muligheter til å motta hjelp fra det offentlige uten at det journalføres. Hvordan dette fungerer i private helsetjenester vet vi ikke, utover at alle som jobber i en profesjon må følge retningslinjer for den profesjonen, og journalføring er nok en viktig del av det.

Det eneste vi kan tipse om som ikke medfører journalføring er interesseorganisasjoner som driver likemannsarbeid, for eksempel AA, NA, Norske lenker og Retretten.

Om du tenker at en nettbasert løsning kan være noe for deg kan du ta en titt på trigga.no.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.