Kokain og urinprøve

Hei. Tok kokain natt til søndag. Skal ta urinprøve imorgen? Åssen går det?

kvinne/jente |
30 år |
svalbard

  Rusinfo svarer:

De aller fleste urinprøver blir negative i løpet av 2 – 4 døgn etter inntak av en vanlig dose med kokain. Etter inntak av mange og/eller store doser, kan positiv prøve ses omkring en uke etter siste dose.

Merk for øvrig også at noen typer prøver påviser benzoylecgonin, et omdanningsstoff fra kokain, omtrent en uke etter inntak.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen