Jeg har en oppgave på skolen om hvorfor folk velger å ruse seg

Hei! Jeg har en oppgave på skolen om hvorfor folk velger å ruse seg, og en «løsning» på dette.
Kan dere komme med noen tips?

kvinne/jente |
17 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

For å få en oversikt om mulige årsaker til hvorfor folk ruser seg og om mulige løsninger til dette, henviser vi til våre nettside om dette. Der kan du også finne noe tips om skoleoppgaveskriving om rus. Se spesielt artikkelen Hvorfor bruker noen rusmidler, og hvem blir rusmisbrukere?

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen