Kan man gå av og på Antabus eller må man ta det over lengre perioder?

Jeg har fått antabus på resept fordi jeg i perioder sliter med høyt inntak av alkohol. Kan man gå av og på antabus eller må man ta det over lengre perioder. Om man kan gå av og på, hvor lenge må jeg vente med å ta antabus etter jeg har drukket alkohol og hvor lenge må jeg vente med å drikke etter å ha tatt siste dose med antabus?

mann/gutt |
24 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell, og vi gir dessverre ikke veiledning knyttet til bruk av legemidler. Selv om Antabus er et legemiddel som brukes i behandling av alkoholavhengighet, så er det er rekke individuelle faktorer en må ta hensyn til når man bruker et slikt legemiddel. Vi kjenner ikke til din kliniske tilstand, og vi kan derfor heller ikke gi en spesifikk tilbakemelding mtp. hvordan du kan/bør bruke dette legemiddelet.

Ta kontakt med legen som har forskrevet medikamentet, eventuelt et apotek, dersom du er usikker på hvordan du skal bruke dette legemiddelet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.