Lurer på hvor lenge ecstasypiller gir utslag på urinprøver?

Hei lurer på om hvor lenge ecstasypiller gir utslag på urinprøver hvis man har tatt det regelmessig i 1 år.

mann/gutt |
29 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Bruk av MDMA vil vanligvis kunne påvises i omtrent 3-5 dager i urin etter siste inntak.

Merk at det kan forekomme en viss individuell variasjon; disse tallene er sånn sett veiledende. Størrelsen på dosen kan også ha betydning for hvor lenge stoffet kan påvises.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen