Fikk molly av noen og personen har blitt anmeldt – kan jeg også bli anmeldt?

Hei, jeg fikk molly av noen på en folkehøyskole og personen har blitt anmeldt. Kan jeg også bli anmeldt for det dersom personen nevner navnet mitt hos politiet, eller hvordan vil det fungere? Skolen har ikke anmeldt meg så langt jeg vet. Er ikke noe jeg tar til vanlig

annet |
19 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Viser til chat med en av våre veiledere.

Dersom denne personen faktisk har nevnt navnet ditt til politiet, er det i prinsippet mulig at politiet vil følge opp dette med deg også. Det blir riktignok en vurderingssak fra politiets side, som ofte blir et spørsmål om ressurser, prioritering og lignende. For at politiet skal kunne straffe deg, må de riktignok kunne bevise at du har begått et lovbrudd.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.