Hvor mye melatonin må man ta før det blir kalt overdose/farlig?

Hvor mye melatonin må man ta før det blir kalt overdose/farlig?

kvinne/jente |
14 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Melatonin er et relativt mildt preparat og det skal store mengder til før det omtales som farlig overdose. Giftinformasjonen skriver om melatonin:  «Begrenset erfaring med overdoser. Lav akutt toksisitet. 300 mg daglig til voksne har gitt ingen eller få bivirkninger.»

De vanligste bivirkningene hvis du tar en overdose på Melatonin er tretthet, hodepine, hudrødme, magesmerter og diaré.

Dersom du (eller noen du kjenner) har det vanskelig håper vi at du/de vil snakke med noen om det. Kontakt f.eks. en Helsestasjon for ungdom, legen eller Mental helse sin hjelpetelefon (116 123).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen