Mannen til min venn bruker kokain 5 ganger. Er han er avhengig nå fordi han vil slute?

Hei
Manin til min Ven friker kokain 5 ganger er han er avhenger nå fordi han vil slute.

annet |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det er noe uklart for oss hva du spør etter, men vi tolker det dit hen at du er bekymret for en person som muligens strever med en kokainavhengighet.

Hvorvidt han strever med en avhengighet er det vanskelig å si noe sikkert om. Men uansett, dersom denne personen opplever sitt forhold til kokain som problematisk – og ønsker å slutte – så er det god nok grunn til å be om hjelp.

Det finnes flere måter å gå fram på, og det vanligste er nok at man tar kontakt med sin fastlege for å drøfte dette nærmere. Deretter kan man finne ut om det er tilstrekkelig med en form for oppfølging av fastlegen, alternativt om det er mer hensiktsmessig å sende en henvisning videre til spesialisthelsetjenesten for rusbehandling.

Dersom du (eller personen det gjelder) har flere spørsmål omkring dette – så er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via chat eller telefon.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen