Kan man se forskjell på Sobril, Valium og Stesolid ved spyttprøve?

Hei dere.
Jeg lurer på om man kan se forskjell på sobril, valium og stesolid ved spyttprøve, slike med to pinner man har i munnen i 5 min

mann/gutt |
46 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Vi vet dessverre ikke konkret hvilken spyttprøve du sikter til – men generelt kan vi si at en hurtigtest (som gir svar der og da) som regel kun gir utslag på benzodiazepiner som gruppe, uten å si noe spesifikt om hvilken type – mens spyttprøver som sendes til analyse ved laboratorium, derimot kan skille ulike benzodiazepiner fra hverandre. Det kan riktignok forekomme unntak fra dette.

Merk for øvrig at man uansett ikke vil kunne se forskjell på Valium og Stesolid, da begge har samme virkestoff (diazepam). Dette til forskjell fra Sobril, hvor virkestoffet er oksazepam.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen