Hva skjer om jeg tar Tramadol, når jeg bruker Buvidal?

Jeg spør om hva som sjer om jeg tar tramadol, når jeg bruker Buvidal

mann/gutt |
56 år |

  Rusinfo svarer:

Både tramadol og Buvidal (virkestoff: buprenorfin) er opioider og partielle agonister. Hva som skjer hvis noen kombinerer disse vil antakelig variere litt fra person til person. Helsevesenet er nøye på at folk som skal ha Buvidal ikke har andre opioider i kroppen fra før, dette for å hindre at akutte abstinenser skal oppstå. Hvis noen tar Buvidal før tramadol kan virkningen av tramadolen bli ganske så redusert.

Men som sagt, dette vil nok være litt forskjellig fra person til person.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.