Drikker mye alkohol, vil ikke dø ung

Jeg drikker så mye alkohol. Jeg er redd. Drikker sikkert over 20 enheter i uken. Jeg vil ikke dø ung

kvinne/jente |
25 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi forstår at du bekymrer deg. Hvis du føler at du drikker for mye og at du vil kutte ned (eller ut), så finnes det måter å få til det på. Det finnes ting du kan gjøre både på egenhånd, og/eller med hjelp fra andre. I vår guide Hjelp til å slutte med alkohol finner du noen råd som forhåpentligvis kan være til hjelp.

Ettersom vi ikke vet så veldig mye om deg og din situasjon, blir det vanskelig å gi deg noen veldig konkrete råd. Sånn sett vil vi anbefale deg å kontakte oss på telefon eller chat i åpningstidene, så kan vi finne ut av hvilke fremgangsmåter som kan passe for deg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen