Drikker mye alkohol, vil ikke dø ung

Jeg drikker så mye alkohol. Jeg er redd. Drikker sikkert over 20 enheter i uken. Jeg vil ikke dø ung

kvinne/jente |
25 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi forstår at du bekymrer deg. Hvis du føler at du drikker for mye og at du vil kutte ned (eller ut), så finnes det måter å få til det på. Det finnes ting du kan gjøre både på egenhånd, og/eller med hjelp fra andre. I vår guide Hjelp til å slutte med alkohol finner du noen råd som forhåpentligvis kan være til hjelp.

Ettersom vi ikke vet så veldig mye om deg og din situasjon, blir det vanskelig å gi deg noen veldig konkrete råd. Sånn sett vil vi anbefale deg å kontakte oss på telefon eller chat i åpningstidene, så kan vi finne ut av hvilke fremgangsmåter som kan passe for deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.