Hvordan forebygge helseskadene fra rusmidler?

Hvordan forebygge helseskadene fra rusmidler?

kvinne/jente |
15 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Dette høres ut som en skoleoppgave – da tipser vi om vår Veiledning til skoleoppgaver, og særlig artikkelen Hvordan forebygge rusbruk?.

Generelt kan vi jo også si at den mest effektive metoden for å unngå helseskader ved rusbruk, er å unngå rusbruk overhodet. Om en likevel ønsker å bruke et rusmiddel, er det viktig å være informert om doser, forholdsregler o.l. som gjelder for det aktuelle rusmiddelet. Du kan lese mer om de ulike stoffene på våre faktasider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.