Jeg har en tidligere samboer som er avhengig av Valium.

Hei.
Jeg har en tidligere samboer som er avhengig av 5mg Valium. Han har brukt det nesten daglig i over 2 år.
Han forventer å ha samvær med vår datter 50/50. Jeg har oppdaget at han tar mer valium enn det legen har forskrevet. Max hver 2. dag, men han tar det daglig.
Jeg er bekymret for dette og andre ting med hans livsstil.

kvinne/jente |
38 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Mistenker du at han misbruker Valium han får fra legen vil vi i første omgang anbefale deg å ta dette opp med ham på en ordentlig måte. På siden vår «Hvordan snakke med noen om deres rusbruk» finner du noen tips til hvordan du kan ha en slik samtale med ham. Har han problemer med å holde seg til dosering han får fra legen kan han få hjelp med det. Legen kan hjelpe ham å trappe ned eller henvise til behandling.

Siden dere har felles barn og samvær vil vi i tillegg anbefale deg å ta opp bekymringene dine med familievernkontoret. De kan hjelpe dere å kommunisere om temaet, samt veilede dere i hvordan dere kan gå frem videre.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen