Kjeven min skjelver etter at jeg tok molly

Hei jeg tok 97% ren molly i går kveld og kjenner ennå at kjeven min skjelver. Usikker om dette er normalt eller ikke? Den skjelver ikke så mye at jeg liksom biter tungen hardt men den skjelver uten at jeg kontrollerer den

kvinne/jente |
15 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Anspenthet/rykninger/kramper/skjelving i kjeven er bivirkninger du kan få av MDMA(molly). Risikoen øker ved store doser. Det burde gi seg ganske snart, det er ikke vanlig at det er et problem over flere dager.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen