Hvordan påvirker bloddoping og steroider nervesystemet og hormonsystemet vårt?

Hvordan påvirker bloddoping og steroider nervesystemet og hormonsystemet vårt?

mann/gutt |
18 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo har ikke doping som fagområde og vi anbefaler deg derfor å gå inn på hjemmesiden til AntidopingNorge for informasjon om ulike dopingmidler. NHI har også en artikkel om doping og skader på kropp og sinn som kan være nyttig for deg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen