Hvor lang tid tar det før rusen kicker inn når man tar det i pille-kapsler?

Hei, hvor lang tid tar det før rusen kicker inn når man tar det i pille-kapsler?

mann/gutt |
16 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Hei,

Du sier ikke noe om hvilken type kapsel dette er snakk om, slik at det er vanskelig for oss å gi deg et godt svar på dette.

Helt generelt kan vi likevel si at tiden før rusen kicker inn vil variere fra person til person. Hvilket rusmiddel det er snakk om, fysiske egenskaper hos brukeren, dagsform, forventninger og toleranseevne vil blant annet ha noe å si.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen