Hva er det tidligste jeg kan regne med å finne fleinsopp her i nord?

hva er det tidligeste jeg kan regne med å finne fleinsopp her i nord?

kvinne/jente |
23 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo gir ikke informasjon om hvor/hvordan man får tak i rusgivende stoffer, men vi kan videreformidle noe generell informasjon  knyttet til fleinsopp – og utbredelsen av denne.

«Spiss fleinsopp (Psilocybe semilanceata) er utbredt i Norge og vokser om høsten, fra august til midten av oktober. Den finnes i næringsrik gressmark og kan finnes så langt nord som til Troms» – NHI.no (Fleinsopp)

På vår hjemmeside kan du lese mer om både virkninger, bivirkninger og forhåndsregler ved bruk av fleinsopp.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen