Hvordan påvirker amfetamin hormonsystemet?

Jeg lurer på hvordan amfetamin påvirker hormonsystemet.

kvinne/jente |
14 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er egentlig ikke noe enkelt svar på hvordan amfetamin påvirker hormonsystemet vårt. Hormonsystemet er veldig komplekst, og selv vi som jobber med rusmidler hver eneste dag vil ha problemer med å gi et kort og greit svar på dette. Vi er klar over at mange elever får dette spørsmålet som en skoleoppgave, men det er et veldig krevende spørsmål som krever god kjennskap til hvordan hormonsystemet fungerer på et ganske detaljert nivå.

Det som derimot er mye enklere å svare på er hvilke virkninger og bivirkninger amfetamin kan gi. Det finner du en oversikt over på våre faktasider om amfetamin.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen