Hvor lenge kan et enkeltinntak av diazepam spores i urin?

Hvor lenge kan et enkeltinntak av 40 mg diazepam spores i urin? Har dere er mer spesifikt svar en 1-4 uker? Evt vil lege få beskjed om det også er under cutoff?

mann/gutt |
29 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Hvor lenge diazepam kan spores i urinen etter et enkeltinntak kan variere en god del fra person til person. Det er derfor ikke mulig å si  noe presist om hvor lenge akkurat du vil ha det i urinen. Du kan likevel anta at det vil være i det nedre sjiktet av det mulige påvisningsvinduet( 1-4 uker), tross at det er en ganske høy enkeltdosering.

Alle analysemetoder har en nedre grense for hvor lav konsentrasjon av et rusmiddel som kan påvises. Det er dette som heter cut-off-verdi. Testen vil altså ikke slå ut som positiv hvis konsentrasjonen er lavere enn cut-off-verdien, og legen vil dermed heller ikke få beskjed om det.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.