Hvor lenge kan et enkeltinntak av diazepam spores i urin?

Hvor lenge kan et enkeltinntak av 40 mg diazepam spores i urin? Har dere er mer spesifikt svar en 1-4 uker? Evt vil lege få beskjed om det også er under cutoff?

mann/gutt |
29 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Hvor lenge diazepam kan spores i urinen etter et enkeltinntak kan variere en god del fra person til person. Det er derfor ikke mulig å si  noe presist om hvor lenge akkurat du vil ha det i urinen. Du kan likevel anta at det vil være i det nedre sjiktet av det mulige påvisningsvinduet( 1-4 uker), tross at det er en ganske høy enkeltdosering.

Alle analysemetoder har en nedre grense for hvor lav konsentrasjon av et rusmiddel som kan påvises. Det er dette som heter cut-off-verdi. Testen vil altså ikke slå ut som positiv hvis konsentrasjonen er lavere enn cut-off-verdien, og legen vil dermed heller ikke få beskjed om det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen