Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Er dette normale ettervirkninger av 0.7 g MDMA?

Hei, jeg er en jente som er 162 cm høy og veier mellom 58-60 kg. Lørdag 30 november tok jeg først 0.1 mg mdma så 0.2 mg mdma og deretter 0.250 mg for å så forsøke å booste den med 0.15 mg mdma. Dette blir vel totalt 0.7 mg mdma som er latterlig mye og idiotisk. Så nå torsdag 4.11 merker jeg at hodet mitt er rart. Jeg faller mye ut og føler meg fjern og trøtt men får ikke sove. Jeg er egentlig en sunn og treningsglad jente som er mye i aktivitet og studerer på universitet. Nå har jeg nesten ikke overskudd til noe og føler nesten jeg er på en annen planet. Tenker jo at det logiske er at dette går over etterhvert men jeg er nysgjerrig på om dette er normalt eller om jeg bare har tatt en veldig stor mengde som fører til økt belastning på kroppen. Jeg har tatt mdma før for mange år siden og merket ikke noen bivirkninger da, kanskje litt nedstemthet.

kvinne/jente |
24 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Ja – det du beskriver er en typisk ettervirkning av hva som ganske riktig kan kalles en stor dose. Som du jo sier selv, 700 mg (0.7 g) MDMA er veldig mye. Da er det helt naturlig at du opplever ulike former for ubehag en viss tid etterpå.

Så lenge du unngår nye inntak i perioden fremover, tenker vi også at det mest sannsynlige er at dette gradvis går over med tiden. I mellomtiden er det en fordel om du får i deg fornuftige mengder næring/væske, og generelt tar det med ro. Om du mot formodning ikke skulle føle deg bedre etter en stund, kan du vurdere en legesjekk.

Om du skal prøve MDMA igjen i fremtiden, vil vi altså oppfordre deg til å bruke betydelig lavere doser.

Du kan lese mer i vår brosjyre om MDMA.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.