Vil det være en mulighet fr forhøyet verdi?

Hei. Har tidligere fått påvist høye leververdier, på grunn av alkohol som vart normale etter redusert forbruk. Har vært på ferie og inntatt over anbefalt mengder alkohol i 14 dager. Har vert totalt avholdende i 5 uker etter det. Må no til legen for å ta nye prøver. Vil det være mulighet for forhøyet verdi?

mann/gutt |
40 år |

  Rusinfo svarer:

Det er absolutt en mulighet for det, men hvor sannsynlig det er kan vi ikke gi noe godt svar på. Hva du er disponert for, hva verdien din var i utgangspunktet og evt. andre faktorer som kan påvirke din leververdi vet vi jo ikke noe om, så her er nok den eneste måten å bli klokere å faktisk sjekke det hos legen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.